На Донбасі за добу поранені п'ятеро українських військових

11.04.2017, 08:39

Бойовики на Донбасі за останню добу 64 рази відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в результаті чого 5 військових отримали поранення. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО на своїй сторінці в Facebook.

У штабі зазначили, що ситуація в районі проведення АТО ускладнюється. Так, на Маріупольському напрямку бойовики стріляли з 122-мм артилерії, мінометів калібру 120 мм, гранатометів, великокаліберних кулеметів і озброєння БМП. Били по ЗСУ поблизу населених пунктів Водяне, Березове, Мар'їнка, Красногорівка, Гнутове і Гранітне.

По  захисниках Гнутового і Талаківки бойовики відкривали вогонь з великокаліберних кулеметів і з озброєння БМП. Морських піхотинців ЗСУ під Широкиним обстрілювали зі стрілецької зброї, а поблизу Мар'їнки активізувався снайпер бойовиків.

Не було спокійно і на Донецькому напрямку. Там стріляли по захисниках шахти «Бутівка», Авдіївки і Опитного, по опорних пунктах біля Зайцевого, Пісків і Луганського.

На Луганському напрямку, захисників Кримського та Катеринівки противник обстрілював з мінометів калібру 82-мм, по захисниках Валуйського, Станиці Луганської і селища Донець - стріляли з гранатометів. Опорні пункти в районі Лобачевого обстрілювали зі стрілецької зброї.

Читайте АСН в Google News