У Києві до "Євробачення" встановлять додатково відеокамер на 19 млн грн

10.04.2017, 14:30

У зв'язку нещодавніми терактами, які відбулися в Росії, Швеції та Лондоні, КМДА планує виділити додатково 19 млн грн для встановлення відеоспостереження на локаціях, пов'язаних з Євробаченням. Про це 10 квітня під час брифінгу заявив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Геннадій Пліс, передає кореспондент ASN.

«Під час роботи групи, яка займається безпекою, за останні два-три місяці знову з'явилася додаткова потреба зарежимити відеокамерами додаткові локації, додаткові зони. Це пов'язано з терактами, які відбулися нещодавно. Все це вимагає додатково 19 млн грн», - зазначив він.

Чиновник додав, що очікується, що відповідні зміни в бюджет столиці, що стосуються фінансування проектів у рамках підготовки до конкурсу «Євробачення-2017», будуть ухвалені цього тижня. Водночас Пліс запевнив, що збоїв у підготовці до пісенного конкурсу з боку міста немає.

«У нас жодних відхилень від плану немає, тому ми поки не бачимо ризиків, які могли б ставити під сумнів своєчасну підготовку до цієї події», - заявив він.

Читайте АСН в Google News