Авдіївка через обстріли бойовиків «ДНР» залишається без води і світла

30.03.2017, 09:19

В Авдіївці в четвер, 30 березня, відсутнє централізоване електропостачання, водопостачання міста тимчасово припинено. Про це повідомили в прес-службі  ДСНС.

Відзначається, що теплопостачання міста проводиться за рахунок заводської теплоенергоцентралі Авдіївського коксохімічного заводу. Також створено запас води в міському резервуарі об'ємом 4 тис. куб. м. Працюють 8 генераторів ДСНС.

Електроенергії в місті немає через пошкодження високовольтної лінії електропередач. До аварійно-відновлювальних робіт від ДСНС залучені 24 особи і 10 одиниць техніки.

Нагадаємо, напередодні, 29 березня прес-центр штабу антитерористичної операції в Facebook повідомив, що через пошкодження в результаті обстрілу лінії електропередач «Макіївка-2» Авдіївка, місто-сателіт Донецька, знову залишилась без світла.

У свою чергу директор Авдіївського коксохіму Муса Магомедов у Facebook розповів, що ведуться ремонтно-відновлювальні роботи. «Не чекаючи режиму тиші, ти знову даси команду висуватися в «сіру» зону для того, щоб зрозуміти де, що і наскільки пошкоджено, і кожні п'ять хвилин дивишся на годинник, бо зв'язку з хлопцями немає. А ти їх відправив туди, де ніхто нічого нікому обіцяти не може», - зазначив він.

Читайте АСН в Google News