За вбивство бабусі молодика в Полтавській області засудили до довічного ув'язнення

29.03.2017, 09:38

Житель Полтавської області засуджений до довічного позбавлення волі за те, що він із товаришем вбив свою бабусю і її знайомого. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Полтавської області.

За вироком суду, 21-річний молодий чоловік отримав довічне позбавлення волі, а 26-річний - 15 років за вбивство 65-річної жінки, яка була рідною бабусею одного з хлопців, і її 70-річного знайомого. У обох конфісковано належне їм майно.

Трагедія трапилася в липні 2014 року. Вони заздалегідь придбали гумові рукавички, виготовили кляпи і приготували мотузки, якими скористалися під час вчинення злочинів. Однак замість великих грошей вкрали тільки телевізор, мобільний телефон і 102 гривні.

Зазначені особи засуджені за ч. 4 ст. 187 (розбій, поєднаний з насильством, небезпечним для життя і здоров'я особи, яка зазнала нападу, вчиненим за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло і поєднаний із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень) і п.п. 1, 6, 12 ч. 2 ст. 115 (вбивство двох осіб з корисливих мотивів, вчинене за попередньою змовою групою осіб) КК України.

Читайте АСН в Google News