Поліція повинна активізувати боротьбу з незаконним ігровим бізнесом - Аброськін

22.03.2017, 14:18

Правоохоронці активізують роботу щодо нелегальних гральних закладів. Про це йшлося на останній колегії Міністерства внутрішніх справ, повідомив на своїй сторінці в соцмережі голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін, додавши до повідомлення фото закриття чергового залу ігрових автоматів.

«Про це багато говорив заступник голови Національної поліції України - начальник Департаменту захисту економіки Ігор Купранець, зокрема, щодо недопущення роботи нелегальних ігрових клубів, про методи протидії, про роботу спецгруп з ліквідації гральних закладів і персональну відповідальність керівників у разі незадовільної роботи», - написав Аброськін.

Він також повідомив, що в його області почав досить швидко відновлювати колишній розмах нелегальний ігровий бізнес.

«Багато з тіньових ділків Донеччини такі, як "Ушастий" та інші злочинні авторитети, зухвало вирішили, що зможуть домовитися з поліцією, а якщо не вийде з нами, то "повирішувати" з іншими правоохоронцями - і знову почали відновлювати свій нелегальний бізнес», - написав Аброськін і додав, що їм цього не вдасться.

Також очільник поліції Донецької області закликав жителів повідомляти про роботу незаконних ігрових закладів на лінію 102 або за номером: 0629 51 98 52.

 

Читайте АСН в Google News