Заборона на в'їзд Самойлової в Україну вже готова

20.03.2017, 17:52

Підготовлено рішення про заборону на в'їзд в Україну російської учасниці музичного конкурсу «Євробачення-2017» Юлії Самойлової, яка в 2015 році незаконно відвідувала окупований Крим. Про це повідомив голова Служби безпеки України Василь Грицак.

«На цю хвилину рішення про її заборону в'їзду ще не прийнято, але відкрию таємницю - відповідний документ вже підготовлено», - сказав Грицак журналістам, передає Інтерфакс-Україна.

Нагадаємо, раніше прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Росія не змінюватиме свою учасницю музичного конкурсу «Євробачення-2017» Юлію Самойлову в разі, якщо її не пустять в Україну через незаконне відвідування окупованого Криму.

Як відомо, Самойлова збирається представляти Росію на «Євробаченні-2017» з піснею Flame is Burning. Вона з дитинства пересувається на інвалідному візку і має першу групу інвалідності.

Раніше Грицак заявляв, що російській співачці треба заборонити в'їзд на територію України: «Я вважаю, що закон має бути один для всіх, оскільки ця людина порушила закон».

Читайте АСН в Google News