Студентів та працівників вишів у Росії зганяють на мітинг «за возз'єднання» з Кримом

16.03.2017, 09:55

У Томській області Росії студентів і співробітників вищих навчальних закладів зганяють на мітинги «на честь возз'єднання з Кримом». Адміністрація області зобов'язала Томський держуніверситет забезпечити явку на мітинг 18 березня не менше 500 студентів і співробітників вишу.

За інформацією радіостанції «Эхо Москвы», документ з відповідним приписом за підписом в.о. замгубернатора Пушкаренка надійшов на ім'я ректора ТДУ Едуарда Галажинського.

У документі зазначається, що з метою підтримки загальноросійської акції і патріотичного виховання молоді ректору необхідно організувати участь у заході студентів, викладачів, співробітників вишу в кількості 500 осіб.

«Також просимо забезпечити учасників мітингу плакатами (текст гасел додається). Для організації взаємодії з Адміністрацією Томської області просимо визначити відповідального співробітника від вишу і повідомити інформацію за адресою: krasnolutskaya@tomsk.gov.ru в термін до 13.03.2017», - наголошується в документі.

Також додається список гасел, які студентам треба написати на плакатах.

Всього міститься 31 гасло: Счастливы вместе! Чужого нам не надо, но своего не отдадим! Путин – спаситель Крыма и Севастополя! Спасибо Путину за Крым и Севастополь! ВВП – Вежливо! Вовремя! Правильно! Россия – Крым – единство! Кто любит свое Отечество, тот подает лучший пример любви к человечеству. Я люблю Крым! (варіант із сердечком замість «люблю»).

Читайте АСН в Google News