Блокадників і Парасюк погрожували «вирізати сім'ї» поліцейських - Аброськін

15.03.2017, 09:29

Поліцейські Донецької області повідомили, що під час спілкування з учасниками блокади на чолі з народним депутатом Володимиром Парасюком на блокпосту в Слов'янську вони чули погрози на свою адресу і на адресу своїх сімей. Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник голови Нацполіції України В'ячеслав Аброськін.

За його словами, блокадники «погрожували вирізати сім'ї працівників поліції, які перебували на блокпосту», ображали і принижували їх, називаючи «донецькими сепаратистами».

Разом з тим Аброськін підкреслив, що не дозволить принижувати поліцейських Донецької області, які «вже третій рік на війні, які під обстрілами допомагають людям у прифронтових містах, багато з яких втратили сім'ї і будинки, покинувши окуповану територію, але залишилися вірними присязі, даній громадянам України».

Він повідомив, що за фактом нападу на поліцейських під керівництвом нардепа Парасюка слідчим управлінням ГУНП в Донецькій області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу» Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше в поліції повідомили, що ввечері 14 березня колона з 13 машин, яка приїхала з Харкова, на блокпосту в Слов'янську відмовилася проходити стандартну перевірку, спровокувавши конфлікт.

Читайте АСН в Google News