Парасюк: Сестру побив колишній ДАІшник, а батька госпіталізували

15.03.2017, 08:52

Позафракційний народний депутат Володимир Парасюк заявив, що під час інциденту біля Слов'янська постраждали його батько і сестра. Про це політик повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Парасюк розповів, що його сестру побив колишній працівник ДАІ, а у батька забрали зареєстровану зброю. Крім того, за словами парламентарія, його батько госпіталізований через застосування газу.

Також він уточнив, що сімох його «побратимів» забрали в Слов'янський райвідділ поліції. Депутат показав відео, на якому, на його думку, можна «побачити, хто почав провокувати і затіяв бійку».

У свою чергу прес-секретар поліції Донецької області Наталя Шиман заявила, що поліція Донецької області просить Генеральну прокуратуру оцінити дії Володимира Парасюка, «під керівництвом якого було скоєно напад на працівників поліції в Слов'янську».

Шиман підкреслила, що в результаті інциденту сім працівників поліції отримали травми.

Нагадаємо, раніше голова поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін повідомив, що у вівторок увечері колона з 13 машин, яка приїхала з Харкова, на блокпосту в Слов'янську відмовилася проходити стандартну перевірку, спровокувавши конфлікт.

Читайте АСН в Google News