«Замуровали демони». «Азов» заклав вхід до «Сбербанку» бетонними плитами і цементом

13.03.2017, 16:46

Бетонними блоками представники «Національного корпусу» заклали вхід в офіс «Сбербанку» на вул. Володимирській, 46. Причина: активісти впевнені - установа фінансує війну на сході України, і якщо влада України не хоче приймати рішення про заборону роботи банку на території України, то вони це зроблять за них.

«Ми повністю паралізували цей гадючник менше ніж за годину, - говорить представник «Національного корпусу» Едуард Юрченко. - Що б не сталося, вони нормально працювати вже не будуть. І це лише початок. Тому що ми не дозволимо, щоб тіло нашої неньки України покривали виразки більшовицькі, чекістські, московські. Кожну цю виразку буде вилікувано. Можливо, в деяких випадках навіть хірургічним шляхом, як тут».

«Таким чином ми демонструємо українцям, що ці банки перебувають під санкціями, тобто в будь-який момент вони можуть бути закриті і вкладники втратять гроші, - пояснює ще один активіст «Національного корпусу» Олександр Алфьоров. - Два місяці ми це говорили безпосередньо через ЗМІ українському суспільству. Однак НБУ, який за один день зміг націоналізувати один із найбільших банків, не може в третій рік війни закрити діяльність російських банків в Україні».

Читайте АСН в Google News