У Київський госпіталь привезли важкопоранених військових, волонтери просять про допомогу

09.03.2017, 16:59

У Київський госпіталь 8 березня прибули 27 поранених солдатів із зони проведення АТО на Донбасі. Волонтери просять всіх небайдужих українців допомогти нагодувати і одягнути бійців.

Як повідомила волонтер Наталя Юсупова на своїй сторінці в Facebook, поранених прибуло 27 осіб, є важкі в реанімацію і є солдати з ампутацією рук і ніг.

«Бійці прилетіли до нас фактично всі тільки у військовій формі, тому нам потрібен цивільний одяг, взуття, кава, чай, йогурти, соки вода, фрукти, мильнобрильне, постільна білизна, можна і рушники. Куртки у мене є, але не так багато, кофт флісових залишилося також мало», - підкреслила Юсупова.

Вона зазначила, що в госпіталі є дієтичне харчування, солдати не голодують, але від допомоги ніхто не відмовиться.

«Будь ласка, не залишайтеся байдужими і допомагайте, хто чим може!» - написала Юсупова.

Волонтер додала, що всі речі і продукти відразу ж потрапляють у палати до військових. Телефонувати можна за номером: 098 179 86 25 (Ольга), номер карти 4176 4900 0330 0459 (Ветвицька Наталя, Приват).

 

Нагадаємо, за інформацією прес-центру штабу АТО, в ході несення військової служби на передових позиціях бійці ЗСУ виявили снайперську групу, в результаті чого один снайпер був ліквідований. Всього за минулу добу в зоні бойових дій було зафіксовано 69 обстрілів. Втрат серед українських бійців немає.

Читайте АСН в Google News