Генпрокурор США двічі зустрічався з послом РФ і приховав цей факт від Сенату - WP

02.03.2017, 09:27

У 2016 році американський сенатор Джефф Сешнс, а нині генеральний прокурор США, в ході президентської кампанії двічі зустрічався з послом Росії в США Сергієм Кисляком, повідомляє The Washington Post.

За даними видання, контакти між сенатором-республіканцем і російським дипломатом мали місце в липні і вересні, остання зустріч пройшла в приватному форматі в офісі сенатора. У цей час Сешнс був старшим членом впливового Комітету з питань збройних сил, а також одним з головних радників Трампа із зовнішньої політики.

Авторитетна американська газета зазначає, що Сешнс не повідомив про зустрічі з послом РФ, коли його запитали про можливі контакти між членами кампанії президента Дональда Трампа і представниками Москви в ході слухань у Сенаті щодо твердження його кандидатури на посаду генерального прокурора.

Як зазначає Русская служба Би-би-си, після виходу матеріалу в WP генпрокурор Джефф Сешнс спростував контакти з послом Росії в ході передвиборної кампанії Дональда Трампа. «Я абсолютно не розумію, в чому суть цих звинувачень. Вони є помилковими», - йдеться в заяві генпрокурора.

Читайте АСН в Google News