Гройсман запросив всіх зацікавлених осіб в Кабміні обговорити блокаду Донбасу

20.02.2017, 11:29

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман закликав всіх зацікавлених осіб під час зустрічі в Кабінеті міністрів обговорити питання блокади Донбасу. Про це Гройсман написав на своїй сторінці в Facebook.

«Закликаю всіх, хто дійсно зацікавлений у вирішенні цього комплексу проблем, - до професійного обговорення та спільної роботи. Уряд готовий стати майданчиком для такої роботи», - заявив прем'єр.

За його словами, уряд докладе всіх зусиль, щоб мінімізувати наслідки кризової ситуації, яка «сьогодні працює не в інтересах держави і не в інтересах людей».

Прем'єр також зазначив, що представники громадських організацій сформулювали свою позицію щодо вирішення питань стосовно блокади Донбасу. Він вважає, що прийшов час визначити чітку державну політику як в сфері енергетики, так і в питаннях окупованих територій, оскільки «тільки тоді можна уникнути спекуляцій і зловживань у цій сфері».

Гройсман підкреслив, що всі державні інститути і політичні сили, які мають відношення до цієї сфери, повинні взяти на себе відповідальність за реалізацію конкретного плану дій як у законодавчій, так і виконавчій площині.

Читайте АСН в Google News