Платіжки за житлово-комунальні послуги в Києві завищені мінімум на 30%

15.02.2017, 14:31

Про це на прес-конференції 15 лютого заявив помічник народного депутата Юлії Тимошенко Олександр Трохимець, передає кореспондент ASN.

"Рахунки в платіжках за житлово-комунальні послуги, за нашими оцінками, завищені від 30% і вище. Крім "Київенерго", в столиці є й інші постачальники тепла: Дарницька ТЕЦ та Голосіївська, а також неліцензовані постачальники, які купують і перепродують споживачам. В останньому випадку, за нашими оцінками, рахунки завищені ще більше, тому що порушень також більше", - заявив він.

Трохимець додав, що на сьогодні "Батьківщина" вже зібрала понад тисячу звернень громадян за різними каналами щодо необхідності перерахунку платежів за житлово-комунальні послуги: "За два місяці опалювального сезону ми прийшли до одного висновку: ні центральна влада, ні київська, ні регулятор - не збираються захищати громадян. Цього тижня буде оголошено офіційний старт проекту на базі політичної партії "Батьківщина". У кожному районі буде створено громадську приймальню, куди зможуть звернутися громадяни, щоб наші юристи допомогли забезпечити юридичний супровід звернень з метою перерахунку цих платежів".

Читайте АСН в Google News