Школярам окупованого Донбасу на уроках розповідають про «подвиги» «Гіві»

15.02.2017, 11:07

Окупанти на Донбасі тиснуть пропагандою і нав'язують дітям думку про «неможливість подальшого співіснування з Україною». Про це заявили в Головному управлінні розвідки України на своїй сторінці в Facebook.

«Окупаційною владою посилюються пропагандистські заходи в загальноосвітніх навчальних закладах окупованої території Донбасу. Зокрема, на т.зв. «уроках громадськості» школярам нав'язується ідея неможливості подальшого співіснування з Україною, зокрема через «активізацію українського терору» на території т.зв. «ДНР» в контексті героїзації військового злочинця «Гіві», - повідомили в розвідці.

Також у розвідці повідомили, що російські окупанти агітують місцевих жителів йти працювати на різні військові спеціальності в містах Луганськ, Алчевськ і Кадиївка з метою доукомплектування особовим складом підпорядкованих з'єднань та частин.

Нагадаємо, терорист «Гіві» (Михайло Толстих) був підірваний 8 лютого у своєму кабінеті в окупованому Донецьку. «Гіві» поховали на кладовищі біля Донецького моря, недалеко від терориста «Мотороли».

Читайте АСН в Google News