Ляшко "потролив" колег у парламенті в прямому ефірі: "Де Удар? Вдарився головою, немає нікого, а Лещенко вже светр надів!"

10.02.2017, 12:22

Народний депутат Олег Ляшко "потролив" своїх колег по парламенту і тих, хто прийшов на п'ятничне засідання, і тих, хто на засідання не з'явився. Нардеп вийшов у прямий ефір на Фейсбук і обійшов весь сесійний зал, коментуючи все, що відбувається, і всіх, хто зустрічався йому на шляху.

Так, звертаючись до Сергія Лешенка, Ляшко нагадав йому порваний піджак і посміявся, що той прийшов у п'ятницю вже в светрі. На зауваження депутата Острікової, що вона «страждає без шенгену», Ляшко посміявся, мовляв, всім би так страждати і ваші проблеми. «Шурмі нічого робити, дівчата його не люблять. Так він любить батьківщину», «Силантьєв, ти мене так і не навчив плавати!», «Від "Батьківщини" нікого немає!», «Сердешна Оксана Сироїд читає запити, ніхто її не слухає, правда».

Одних депутатів він представляв як мовчазних представників олігархів, інших - як своїх відповідальних колег. Себе ж Ляшко назвав найбільш розумним і красивим, кілька разів закликав голосувати за нього, а на прощання сказав «Аревідерчі і гудбай!»...

 

 

Читайте АСН в Google News