Френк Оушен, Джастін Бібер і Дрейк оголосили бойкот Grammy через расову дискримінацію

10.02.2017, 11:40

Відомі американські музиканти Френк Оушен, Джастін Бібер і Дрейк мають намір бойкотувати церемонію вручення престижної премії Grammy, оскільки вважають її необ'єктивною. Про це повідомляє інформаційне агентство ТАСС.

Наприклад, співак, композитор і виконавець Френк Оушен відмовився представити на розгляд оргкомітету Grammy свій останній альбом, оскільки вважає, що в комітеті упереджене ставлення до представників меншин, до яких він належать.

А ось канадський співак Джастін Бібер, не дивлячись на те, що його альбом потрапив в одну з номінацій конкурсу, теж може не прийти на вручення. Він вважає Grammy не об'єктивною щодо молодих співаків.

Нібито через гастролі в Європі не потрапить на вручення премії і хіп-хоп виконавець Дрейк.

59-та церемонія вручення нагород відбудеться в Лос-Анджелесі 12 лютого. У 2017 році на одну з найпрестижніших музичних премій Grammy претендували 21 тис. творів.

Нагадаємо, подібний бойкот у січні 2016 року провели і відомі актори щодо кінопремії «Оскар». Американську академію кіномистецтв звинуватили в проявах расизму, оскільки вже два роки на акторські нагороди номіновані лише білі виконавці. Тоді церемонію вручення премії бойкотували Вілл Сміт з дружиною.

Читайте АСН в Google News