Вбивцю трьох людей затримано в Одесі

23.01.2017, 13:36

В Одесі працівники поліції затримали 42-річного чоловіка, який підозрюється у вбивстві трьох людей. Про це сказано на сайті ГУ НП Одеської області.

Жертвами злочинця стали 16-річний син і 21-річна дочка співмешканки підозрюваного, а також їхній знайомий. Затриманий вже зізнався у скоєному.

У поліції повідомили, що житель будинку викликав правоохоронців і заявив, що в під'їзді голосно кричить закривавлений юнак, за яким женеться якийсь чоловік.

За вказаною адресою прибув екіпаж поліції. На сходах правоохоронці виявили сліди крові, а на четвертому поверсі - тіло молодого чоловіка з численними колото-різаними ранами шиї.

Сліди, виявлені під час огляду місця події та прилеглої до нього території, привели правоохоронців до сусіднього будинку. Там у напівпідвальному приміщенні вони виявили ще два тіла з ознаками насильницької смерті.

Опитавши мешканців будинку, правоохоронці встановили, що чоловік, який гнався за хлопцем, - співмешканець його матері. Незабаром патрульні затримали підозрюваного на вулиці Махачкалинській.

За словами чоловіка, конфлікт стався через алкоголь. Прийшовши додому, чоловік побачив, що потерпілі розпивають спиртні напої. Це обурило його, почався скандал, під час якого він схопився за ніж. Першим від рук злочинця загинув найстарший із постраждалих. Потім удар в шию отримав син співмешканки. Поки вбивця розправлявся з його сестрою, пораненому вдалося вискочити на вулицю і покликати на допомогу. Але до приїзду поліції він не дожив.

Убивши трьох людей, підозрюваний переодягнувся і пішов з дому. Розпочато кримінальну справу за статтею 115 частини 2 (умисне вбивство) КК кодексу України.

Читайте АСН в Google News