Стало відомо ім'я організатора зустрічі Савченко з ватажками «ДЛНР»

21.01.2017, 16:51

Керівник організації «Офіцерський корпус» Володимир Рубан заявив, що саме він організував зустріч у Мінську депутата України Надії Савченко з ватажками «ДНР» Олександром Захарченкои та «ЛНР» Ігорем Плотницьким 7 грудня минулого року, повідомляє «Громадське».

«Надія Савченко сама висловила бажання приєднатися до переговорів зі звільнення українських заручників. Як тільки з'явилася така можливість, я організував зустріч у Мінську. Ця зустріч не була таємницею, а місце для неї вибиралося довго, так як у Донецьку це робити небезпечно. Небезпека є не тільки з донецького боку, а й з нашого. Є багато зацікавлених у тому, щоб Надія Савченко була мертвою героїнею», - повідомив Володимир Рубан.

Володимир Рубан додав, що зустріч Надії Савченко з ватажками бойовиків мала позитивне значення для прискорення процесу переговорів щодо обміну полоненими.

Нагадаємо, 7 грудня Надія Савченко в Мінську провела зустріч з ватажками «ДНР» і «ЛНР». Пізніше нардеп опублікувала списки полонених і зниклих безвісти на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей України.

Читайте АСН в Google News