На вокзалі в Києві затримали рецидивістів, які нападали на приїжджих

17.01.2017, 14:55

На вокзалі в Києві було затримано групу злочинців, яка грабувала людей, що  прибули в столицю. Про це інформує прес-служба поліції міста.

Злочинці відібрали у чоловіка, який чекав потяг до Івано-Франківська, два смартфони. «Один зі злочинців, 23-річний раніше судимий за крадіжку чоловік, ударив жертву по голові, забрав телефон і втік. В цей час його 34-річний напарник зі співчуттями підійшов до потерпілого і запропонував йому «допомогу».

Чоловіки удвох пішли до найближчого кафе, де спритник виманив ще один смартфон і спробував дізнатися у потерпілого пін-коди від банківських карток. Після того, як зловмисники отримали пін-код однієї з карток через мобільний додаток на телефоні жертви, в найближчому банкоматі вони зняли з рахунку всі гроші і розділили між чотирма членами банди.

Вранці двоє інших учасників групи вирішили забрати з Івано-Франківська автомобіль. Один із них добре знав місто і вирішив, що без проблем знайде авто. Повернулися вони вже на викраденій машині і планували знайти покупця, але на території вокзалу їх затримали поліцейські.

Затриманим вже оголошено про підозру.

Читайте АСН в Google News