У разі снігопаду фурам перекриють в’їзд до Києва – КМДА

06.01.2017, 11:59

У випадку значного снігопаду в суботу, 7 січня, вранці буде прийнято рішення перекрити в’їзд до столиці великогабаритного транспорту. Про це повідомив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв  під час прес-конференції сьогодні у Києві, передає кореспондент ASN.

За його словами,  до роботи  підготовлені  близько 600 одиниць техніки,  у тому числі 380 автівок комунальної корпорації «Київавтодор», а також механізація ЖЕКів.

«Відпрацьовані маршрути прибирання, аби забезпечити оперативне прибирання вулиці. Однак ми також розраховуємо на підтримку киян у цій роботі. За можливості просимо пересісти на громадський транспорт, аби не створювати заторів великою кількістю авто, а також не паркувати машини в місцях, де вони заважатимуть прибиранню», –  зазначив Пантелеєв.

За прогнозом Українського гідрометцентру, до кінця доби 6 січня в столиці очікуються пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини. Окрім того, синоптики прогнозують зниження температури повітря вночі та вдень до 15-17° морозу, на дорогах ожеледицю.

Нагадуємо, що 7 січня в столиці очікуються складні погодні умови: часом сніг, хуртовини. Температура вночі 17-19° морозу, вдень 14-16° морозу. На дорогах ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с.

Читайте АСН в Google News