Дизайн сцени для Євробачення-2017 Києві розроблятиме Флоріан Відер

31.12.2016, 19:24

Дизайнером сцени Євробачення, що навесні 2017 року пройде в Києві, став Флоріан Відер (Florian Wieder). Це четверта сцена, яку він розроблятиме для міжнародного пісенного конкурсу. У портфоліо Відера - сцени Євробачення в Дюссельдорфі, Відні та Баку, а також проекти «Х-Фактор» в США і Великій Британії і «MTV Video Music Awards», передає УНН, посилаючись на UA:Перший.

«Я обожнюю ідею, яка лежить в основі конкурсу Євробачення. Так багато різних країн і культур збираються, щоб відсвяткувати цю подію разом. Це дійсно мене вражає. Пісенний конкурс є одним з найбільш неймовірних проектів в моїй кар'єрі. Подібних йому - є тільки кілька в світі. Для мене це честь стати дизайнером сцени для шоу, яке пройде в Києві », - розповів Флоріан Відер.

Він вважає, що головне завдання - створити відчуття щастя і захоплення у кожного, хто приєднається до Євробачення-2017.

«Я запланував використовувати деякі революційно нові напрацювання, але поки буду тримати їх у секреті. Дизайн сцени Євробачення буде унікальним і відмінним від попередніх шоу. Міжнародний пісенний конкурс - це не тільки проект, який запалює мене, він є творчим викликом, що надихає мене як дизайнера», - додав дизайнер.

Читайте АСН в Google News