Журналісти назвали список найгірших гаджетів 2016 року

28.12.2016, 22:26

Журналісти порталу Engadget вибрали пристрої, які розчарували користувачів у році, що минає, найбільше.

У список, що складається з восьми гаджетів, потрапили як відомі на нашому ринку пристрої, так і ті, продажі яких у нас в країні були мінімальні.

Наприклад, розумний годинник Tag Heuer Connected, який автори статті назвали «звичайним годиником Android, але з потрійним цінником». Про це пише «Новое время», аналізуючи результати дослідження порталу Engadget.

Журналістів розчарував і Lenovo Yoga Book. На цьому ноутбуці з сенсорною клавіатурою майже не можна друкувати наосліп, а покласти руки на клавіатуру в секунду відпочинку неможливо - обов'язково щось натисне. Гаджет вимагає стилуса.

Висока ціна пристрою в поєднанні з далеко не флагманськими характеристиками змусили виділити Sony Xperia X Performance. Смартфон, який продавали майже за $700, пропонує тільки незначне збільшення продуктивності в порівнянні зі стандартним Xperia X, використовує той же екран і камеру, не має сканера відбитків пальців.

Одним з головних розчарувань в 2016 році звичайно ж став Samsung Galaxy Note 7 через величезну кількість скарг на самозаймання пристрою.

Найгіршим гаджетом 2016 року названо дрон GoPro Karma, виробництво якого зупинилося через 16 днів після старту продажів. У список потрапили розумні навушники Vinci, фільтри в Snapchat, які назвали «расистськими», і адаптер для навушників iPhone 7.

Читайте АСН в Google News