У Львові п'яна багатодітна мати кинула немовлям у поліцейських

13.12.2016, 13:55

У Львові багатодітна мати залишила дітей на батька і пішла розпивати спиртні напої. Повернувшись додому, вона влаштувала дебош у квартирі і кинула немовля. Її госпіталізувала бригада з психіатричної лікарні. Про це передає прес-служба патрульної поліції Львова.

За ніч патрульні поліцейські тричі виїжджали на виклики на вул. Гетьмана Мазепи. Останній раз був близько 3 години ночі. П'яна жінка, яка викликала поліцейських, не могла потрапити додому. 30-річна жінка, мати чотирьох дітей, наймолодшій з яких кілька місяців, покинула дітей на невизначений час на батька і розпивала алкоголь.

У квартирі п'яна жінка, тримаючи дитину на руках, влаштувала сварку і намагалася побитися з чоловіком і патрульними. Під час цього 4-місячне немовля випало з рук жінки, але інспектори підхопили дівчинку.

«У зв'язку з неадекватною поведінкою жінки на місце викликали лікарів з психіатричної лікарні. Побачивши лікарів мати кинула дитину поліцейським і дівчинку знову врятували від падіння», - сказано в повідомленні.

Читайте АСН в Google News