Надії Савченко запропонували відкрити посольство «ЛДНР» у Києві

13.12.2016, 11:05

Журналісти проекту «Гроші» в ході експерименту вирішили запропонувати від імені терористів депутату Надії Савченко допомогти відкрити представництво «ЛДНР» в Києві. Про це сьогодні повідомляє «Українська правда».

Під час експерименту Надії Савченко подзвонив журналіст, сказавши, що дзвонить із Донецька за дорученням Олександра Захарченка, і запропонував співпрацю. Пізніше депутату подзвонив нібито від імені донецьких терористів професійний актор і призначив зустріч у кафе. Журналісти додали, що Савченко говорила зі «шпигуном» просто із сесійної зали Верховної Ради.

«Агент» Дмитро на зустрічі запропонував Надії Савченко відкрити посольство «ЛДНР» у Києві під прикриттям культурного центру. В результаті депутат назвала проект «За мир». Савченко зазначила, що він повинен початися на релігійні свята.

На зустрічі депутат заявила, що не любить Кремль, РФ і російську владу. За інформацією видання, біля кафе, де проходила зустріч, були помічені чотири спецагенти, які стежили за зустріччю. Потім журналісти припустили, що або Савченко сама повідомила про контакт з терористами, або її телефон прослуховують.

Читайте АСН в Google News