Регламентний комітет почав розгляд «депутатської недоторканності» Новинського

06.12.2016, 14:55

Регламентний комітет Верховної Ради України почав розгляд питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від «Опозиційного блоку» Вадима Новинського.

Про це на засіданні регламентного комітету заявив перший заступник голови Комітету з питань регламенту та депутатської етики Павло Пинзеник, передає кореспондент ASN.

«Ми можемо затвердити порядок денний роботи, який складається з одного питання?» - відкрив засідання перший заступник голови комітету.

На засіданні присутній генеральний прокурор Юрій Луценко та народний депутат «Опозиційного блоку» Вадим Новинський.

Пинзеник наголосив, що подання генерального прокурора щодо притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата «Опозиційного блоку» Вадима Новинського надійшло ще 4 листопада.

«У нас не так багато додаткових матеріалів для розгляду», - сказав Пинзеник.

Під час обговорення порядку денного члени комітету пропонували швидко розглянути питання до 16:00 або продовжити засідання після 18:00, коли закінчиться вечірнє засідання парламенту. Павло Пинзеник закликав закінчити роботу комітету до 16:00.

У свою чергу генеральний прокурор Юрій Луценко зазначив, що йому нема чого повідомити нового. Тому він вкотре просить парламент розглянути питання притягнення Новинського до кримінальної відповідальності.

Читайте АСН в Google News