В СБУ заявили про наявність плану проти Кремля

11.11.2016, 13:34

В Україні реалізується план протидії намірам Москви дестабілізувати ситуацію всередині країни. Про це під час брифінгу заявив начальник департаменту захисту національної державності Служби безпеки України Анатолій Дублик, передає Інтерфакс-Україна.

«План є, задіяні всі сили і засоби, які є в СБУ, служби зовнішньої розвідки. У нас тісна взаємодія з поліцією, іншими правоохоронними органами, судами, прокуратурою», - сказав він.

За словами Дублика, план вже реалізується, сили правоохоронців задіяні цілодобово. «Якби у нас такого плану не було, ви самі знаєте, що б було на вулицях Києва», - запевнив начальник департаменту.

При цьому він підкреслив, що всі дії правоохоронців у цьому відношенні не порушують права громадян. «Люди мають право виходити на вулицю з вимогами, але коли їх використовують під час протестних акцій (це неприпустимо. - АСН)», - підкреслив представник СБУ.

Нагадаємо, Служба безпеки в тісній взаємодії зі службою зовнішньої розвідки України отримала оперативні дані, які викривають плани Російської Федерації з масштабної дестабілізації в Україні, старт якої запланований на 15 листопада 2016 року.

За інформацією СБУ та СВР, в рамках планів з дестабілізації ситуації в Україні планується організація дострокових парламентських виборів, зміна зовнішньополітичного вектора і зрив надання безвізового режиму в кінці листопада.

Читайте АСН в Google News