На Харківщині знайдено мертвим депутата райради

04.10.2016, 17:02

Труп екс-керівника підсобного господарства «Україна ФГ» БО «Укрбургаз», депутата Красноградської райради 45-річного Романа Шияна виявили біля озера в селі Лукашівка.

Як пише «Об'єктив», посилаючись на слова місцевих жителів, біля тіла перебувають поліцейські і декілька десятків людей - жителі місцевих сіл. Очевидці впевнені, що колишнього керівника підсобного господарства навмисне вбили, і злочин пов'язаний з його участю в судових розглядах. 20 вересня в Господарському суді Харківщини було засідання у справі про землю екс-сільгоспкооперативу «Батьківщина», який перейменували на підсобне господарство «Україна ФГ».

«Ми думали, що земля колгоспна за нами, а вони зробили фіктивний акт на землю в 1995 році. Ми показали документи. У людей в трудових книжках є дані, що вони працювали в зазначеному господарстві. Поліція хоче забрати наших рейдерів, а народ не пускає, чекає вище керівництво. Ми побоюємося, що докази будуть загублені, а слідство проведуть не в повному обсязі», - сказав місцевий житель.

Читайте АСН в Google News