Під Апеляційним судом Києва сталися сутички, є затримані

01.10.2016, 15:21

У Солом'янському районі столиці біля будівлі Апеляційного суду, який має обрати запобіжний захід щодо підозрюваних у вбивстві міліціонерів і нападі на АЗС, відбулися зіткнення. Правоохоронці затримали чотирьох чоловіків. На місце прибув спецпідрозділ МВС, передає «Громадське».

У суботу, 1 жовтня, закінчився термін запобіжного заходу у відношенні Заверухи і двох підозрюваних. О 8:00 ранку їх відпустили, проте відразу затримали в залі суду. За словами депутата Ігоря Луценка, причина затримання - порушення затриманими громадського порядку за гратами.

Сьогодні київський Апеляційний суд почав термінове засідання щодо обрання запобіжного заходу у відношенні п'ятьох підозрюваних у вбивстві двох міліціонерів. Ще двоє підозрюваних - Микола Мніщенко і Данило Ситников - були під домашнім арештом. У залі суду їх не було.

Перед будівлею збиралися представники громадських організацій, у тому числі, націоналістична С14, п'ятеро представниць якої хотіли потрапити в будівлю, перелазячи через паркан. Сталися сутички між представниками С14 і поліцією.

Читайте АСН в Google News