В окупованому Криму місцеві жителі саботували військові навчання «Кавказ 2016»

16.09.2016, 14:20

Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомило про нові факти невдоволення місцевого населення Криму діями окупаційної влади.

«Зневажливе ставлення російської окупаційної влади до місцевих жителів українського Криму, систематичне обмеження їхніх прав і свобод, зокрема зневажання їхнього права на приватну власність, змушує кримчан вдаватися до прихованих форм протесту і саботажу», - повідомили в розвідці.

За даними української військової розвідки, в Криму місцеві жителі пошкодили магістральну кабельну трасу опорного пункту центру зв`язку Чорноморського флоту ВС РФ, що спровокувало збій у системі зв`язку ЧФ РФ.

У зв`язку з цим центр, дислокований в Орлівці, не зміг забезпечити роботу близько 600 каналів зв`язку, задіяних у  навчаннях «Кавказ 2016».

ГУР зазначає, що причиною саботажу місцевого населення є той факт, що під час розгортання елементів вузла зв`язку при підготовці до навчань були проігноровані протести окремих власників земельних ділянок, а також не компенсований матеріальний збиток, завданий військовослужбовцями ЗС РФ.

Читайте АСН в Google News