Генпрокуратура затримала шахраїв у генеральських погонах і з «ксивами» від Гройсмана (фото)

14.09.2016, 13:02

Працівники прокуратури затримали групу шахраїв, які під виглядом чиновників виманювали гроші у українських громадян. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко.

«Такий собі киянин Петровський разом із громадянином Ізраїлю Вайсбергом намалювали собі круті «ксиви», нашили мундири з генеральськими погонами, навісили орденів і заробляли непогані гроші на дурнях», - розповів генпрокурор, додавши, що набір шахрайського реквізиту, виявленого під час обшуку, вразив досвідчених слідчих.

Зокрема, під час обшуку у одного із затриманих вилучили посвідчення помічника прем`єр-міністра Володимира Гройсмана на ім`я Юрія Лемешка.

За його словами, шахраї видурили у громадянина Гусєва $61 тис. за сприяння в призначенні його начальником управління економіки та інвестицій Одеського порту. Потім захотіли «розвести» Гусєва на $70 тис. за призначення його головним лісничим по Київській області.

Луценко додав, що під час затримання Петровського і обшуків біля його будинку з`явилася «депутатська радикальна група підтримки».

Читайте АСН в Google News