Авіакатастрофа під Смоленськом: у Польщі прийняли рішення про ексгумацію всіх жертв

13.09.2016, 12:06

Спеціальна група слідчих прокуратури Польщі прийняла рішення про ексгумацію всіх жертв авіакатастрофи під Смоленськом (РФ), в якій загинуло керівництво Польщі на чолі з президентом Лехом Качинським. Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на радіостанцію RMF FM.

Прокуратура поки не оприлюднила список і порядок проведення ексгумаційних робіт. Однак, за неофіційною інформацією, про їх проведення вже поінформовано чотири сім'ї загиблих.

У повідомленні наголошується, що офіційний представник прокуратури Ева Бялик заявила про те, що до роботи над розслідуванням причин авіакатастрофи підключені «відомі науково-дослідні центри в Європі з метою проведення додаткових досліджень та експертиз».

Нагадаємо, на вівторок, 13 вересня, у Варшаві заплановано закрите засідання смоленської спецкомісії, яка розслідує причини катастрофи літака президента Польщі Леха Качинського під Смоленськом.

Однією з тем наради буде поява нових доказів, які свідчать про те, що екіпаж літака, що розбився, був введений в оману диспетчерами вежі контролю за польотами.

Читайте АСН в Google News