На Харківщині через борги жорстоко вбито таксиста

05.09.2016, 11:30

Харківська прокуратура №4 направила до суду клопотання про обрання запобіжного заходу щодо двох чоловіків, які підозрюються в жорстокому вбивстві таксиста, яке було скоєно 31 серпня.

За словами керівника місцевої прокуратури Володимира Купріянова, в ході досудового розслідування було встановлено, що двоє жителів Харківської області напали і вбили свого приятеля через борги. Попередньо, один із підозрюваних, чоловік 1961 р.н., був знайомий із загиблим. Раніше вони мали спільний заробіток, займаючись приватними перевезеннями.

Кілька років тому останній позичив у знайомого 5500 євро, але не поспішав віддавати борг. Через це приятелі часто сварилися, після чого боржник почав переховуватися від знайомого. У серпні «кредитор» дізнався, що таксист винен гроші ще одному його знайомому.

У підсумку він підмовив «друга за нещастям» покарати таксиста. 31 серпня під виглядом зламаної машини підозрювані викликали потерпілого за місто, де і сталося вбивство. За попередніми даними, у чоловіка спочатку вистрілили, потім ударили ножем в горло.

Читайте АСН в Google News