«Мажори» влаштували сімейні розбірки в Миколаєві і кидалися на перехожих

30.08.2016, 13:59

У ніч на вівторок, 30 серпня, на перехресті вулиць Соборна і Адмірала Макарова в Миколаєві молоді люди влаштували сімейні розбірки і кидалися на перехожих. Відеоролик з інцидентом був опублікований на Youtube.

Інцидент почався з того, що дівчина викликала таксі і намагалася виїхати від нетверезого молодика.

Читайте також: Що врятує «підстрілену» репутацію копів

«Він кричав їй «стій», а вона говорила мені, що треба терміново їхати. Я почав рух, коли хлопець заскочив на скло і почав бити по авто. Я зрозумів, що автомобіль пошкоджений і що вже у мене почалися проблеми. Я сказав, що рихтування коштує 50 доларів, фарбувати не потрібно, а ваші справи мене не цікавлять. Хлопець дістав 500 гривень, кинув мені на сидіння і сказав - «ну все, зараз будемо бити машину» і знову почав бити. Він бив і патрульне авто. Потім почали удвох бити мене», - розповідає таксист, пише «Преступности.нет».

Коли натовп людей зібрався на крики, то двоє молодих людей, учасники конфлікту, почалися кидатися на перехожих. Також вони нецензурно висловлювалися на адресу прибулих поліцейських. Працівники правоохоронних органів, яких прибуло п'ять нарядів, довго не могли заспокоїти молодих людей і лише за якийсь час наділи наручники на найбільш агресивного. Другий, збивши з ніг очевидця ударом в обличчя, сів у свій автомобіль Mercedes і поїхав.

Читайте також: «Мажор» Толстошеєв заявив, що під час ДТП знепритомнів

За словами одного з очевидців, винуватець інциденту мав при собі пістолет. Затриманого доставили до відділення, де він продовжував агресивно поводитись.

Фото: скриншот из видео очевидцев

Читайте АСН в Google News