Столична влада встановлюватиме людям лічильники замість «Київенерго». Підготовку до опалювального сезону майже зірвано

28.08.2016, 10:45

Столична влада ухвалила рішення продовжити встановлення тієї частини лічильників тепла, які не встигло встановити «Київенерго» через блокування рахунків. Як повідомляється на сайті КМДА, про це в ефірі одного з телеканалів заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми взяли на бюджет міста встановлення лічильників тепла. Через заблоковані рахунки «Київенерго» не може сьогодні цього робити. Але ми не повинні зривати цю програму і маємо закінчити встановлення лічильників, які дадуть можливість киянам економити 30% на платіжках за опалення», - заявив Віталій Кличко. Мер підкреслив, що через заблоковані рахунки підприємства ТЕК втратили два місяці, за які могли б завершити підготовку до зими.

«Підприємства не можуть проводити випробувальні роботи, тому можу сказати, що підготовка до опалювального сезону уже практично зірвана. Я знову звертаюся до прем’єр-міністра з тим, щоб рахунки компаній теплокомуненерго були розблоковані та підприємства врешті-решт могли отримати гроші й продовжувати роботи, - зазначив міський голова. - Ми можемо та робимо все, щоб встигнути з підготовкою, але це буде вже в авральному режимі», - додав Віталій Кличко.

Читайте АСН в Google News