У Києві затримали вбивцю трьох жінок

26.08.2016, 15:07

У Києві працівники поліції затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві кількох жінок, а також пораненні дівчини, повідомляє сайт Національної поліції по м. Києву.

Про вчинення трьох злочинів поліцейським стало відомо під час допиту чоловіка, який був затриманий після нападу на 20-річну дівчину. Постраждала з ножовими травмами перебуває у лікарні.

Минулої ночі близько 1:00 черговий Святошинського управління поліції отримав повідомлення, що біля метро «Академмістечко» невідомий чоловік поранив ножем жительку Київської області.

Правоохоронці виїхали на місце інциденту і встановили постраждалу. Вона розповіла, що з малознайомим чоловіком у неї був конфлікт, після чого той ударив її ножем у живіт. Незабаром правоохоронцям вдалося затримати чоловіка, який зізнався в злочині. Вже розпочато кримінальну справу за статтею 121 частини 1 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження).

Затриманий також зізнався, що раніше він скоїв три тяжких злочини в Дарницькому районі, після чого вказав місця події. Всього три його жертви були вбиті.

Читайте АСН в Google News