Уряд затвердив 60 нормативно-правових актів, підготовлених Міноборони - речник

26.08.2016, 12:13

Цього року Президент України, Верховна Рада та Кабінет міністрів вже затвердили 60 нормативно-правових актів, підготовлених Міністерством оборони.

Про це під час брифінгу повідомила речник Міноборони Оксана Гаврилюк, передає кореспондент ASN.

«Усього зараз на розгляді в органах державної влади перебуває 23 проекти нормативно-правових актів, які спрямовані на реалізацію заходів реформування та підвищення ефективності діяльності Міністерства оборони та Збройних Сил України», - зазначила вона.

Для прискорення вирішення нагальних проблемних питань у соціальній сфері, які турбують учасників АТО та членів їхніх сімей, за її словами, у Міноборони створено міжвідомчу робочу групу з питань сприяння учасникам та інвалідам АТО (сім’ям загиблих) в отриманні належних соціальних пільг і проведенні роз’яснювальної роботи з популяризації військової служби.

«Зараз робочою групою визначено шляхи взаємодії Міністерства оборони, Міністерства соціальної політики та Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників АТО щодо невідкладного вирішення соціальних питань, у першу чергу, сімей загиблих та тяжкопоранених бійців», - уточнила речник МО.

Читайте АСН в Google News