Зведення АТО: Окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових

23.08.2016, 19:40

Російські окупаційні війська продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні проведення АТО. Сьогодні вони 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських армійців, про це йдеться у зведенні штабу АТО станом на 18-00 23 серпня.

«Напружена ситуація склалася на Маріупольському напрямку. Тут противник вдався до збройних провокацій, застосувавши заборонену Мінськими домовленостями важку артилерію: в районі Мирного ворог ударив 122 - мм калібром. Також зі 120-міліметрових мінометів російські окупанти неодноразово обстрілювали наших бійців у Мар'їнці та Водяному. Крім цього, поблизу Широкиного ворог стріляв з великокаліберних кулеметів, у Старогнатівці вів вогонь зі стрілецької зброї, а поблизу с.Гнутове задіяв БМП», - йдеться в повідомленні.

На Донецькому напрямку вогонь з 82-міліметрових мінометів противник вів у Луганському та Світлодарську, а гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю застосував поблизу Верхньоторецька. У Світлодарську спостерігали БМП противника.

Читайте АСН в Google News