Трамп понизив на посаді главу передвиборного штабу, який засвітився в «чорній бухгалтерії» Партії регіонів

17.08.2016, 15:27

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп понизив на посаді главу свого передвиборного штабу і колишнього радника Віктора Януковича Пола Манафорта, повідомляє The New York Times.

За даними видання, Трамп призначив керівника новинного сайту Breitbart News Стівена Беннона генеральним керівником штабу, однак і не звільнив з посади Манафорта, котрий засвітився у скандалі з «чорною бухгалтерією» Партії регіонів.

«Пол Манафорт, глава передвиборного штабу, збереже свою позицію. Але зміни у штатному розкладі, офіційно оголошені в середу вранці, свідчать про деяке пониження на посаді для Манафорта», - пише NYT.

Раніше повідомлялося, що Пол Манафорт міг отримати $12,7 млн ​​від Партії регіонів у період з 2007-го по 2012 роки. Виплати були частиною нелегальної системи поза бухгалтерськими книгами, в рамках яких спонсорувалися посадовці під час виборів.

За даними НАБУ, Пол Манафорт у «чорній бухгалтерії» регіоналів згадується 22 рази протягом п'яти років, загальні суми виплат становили $12,7 млн, однак мета виплат є незрозумілою.

Читайте АСН в Google News