Луценко підписав наказ про підбір кадрів для Генеральної інспекції ГПУ

08.08.2016, 13:39

Генеральний прокурор Юрій Луценко підписав наказ про підбір кадрів у Генеральну інспекцію ГПУ. Про це повідомляє «112 Україна».

«Комісія складається з семи осіб, з яких п'ять - представники громадськості. Голова комісії призначається генпрокурором, і, відповідно до закону, головою комісії я маю призначити представника прокуратури Анжелу Стрижевську, але прошу вас (Богдана Вітвицького. - Ред.) бути лідером цієї комісії. Спробувати перенести американський досвід і, якщо можна, навіть дух при співбесідах кандидатів», - сказав Луценко.

Генпрокурор повідомив також про те, що поряд із наказом про першочергові заходи забезпечення формування кадрового складу Генеральної інспекції він також підписує лист до голови СБУ з проханням делегувати одного члена комісії, а також поінформувати своїх працівників про подачу заяв на близько десятка оперативних посад тих, хто співпрацюватиме з прокурорами, виявлятиме хабарників і зрадників в органах прокуратури.

«Термін подачі заявок до 10 вересня, з 10 вересня запрацює комісія на чолі з двома гідними працівниками», - сказав очільник ГПУ.

Читайте АСН в Google News