Порошенко доручив Гройсману і Кличку посилити заходи безпеки

25.07.2016, 14:50

Президент Петро Порошенко доручив прем'єр-міністру Володимиру Гройсману та голові Київської міської державної адміністрації Віталію Кличку вжити заходів з метою забезпечення належного громадського порядку та громадської безпеки. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

«Забезпечення спокою та впевненості у своїй захищеності всіх громадян, які проживають і перебувають в Україні, має стати пріоритетним у діяльності Кабінету Міністрів України», - зазначив Порошенко.

Президент наголосив на необхідності підвищення оперативності реагування на правопорушення шляхом використання технічних засобів контролю за ситуацією у громадських місцях і звернувся з проханням встановити в усіх обласних центрах, а у разі необхідності - в містах і районних центрах, у місцях найбільш масового скупчення людей і на територіях, наближених до них, приладів і засобів зовнішнього контролю (відеоспостереження) з тривалим збереженням записів. У листі також вказано на необхідність посилення протидії неконтрольованому обігу зброї, вибухівки та боєприпасів.

«Події, які останнім часом відбуваються в Україні, свідчать про зростання терористичних загроз і різке погіршення криміногенної ситуації, пов'язані як з неконтрольованим обігом зброї, вибухівки та боєприпасів усередині країни, так і з російською агресією, спрямованою на дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в державі», - наголосив Порошенко.

Читайте АСН в Google News