У Єревані захоплено поліцейський відділок, є вбиті і поранені

17.07.2016, 15:27

Один співробітник поліції загинув, двоє отримали поранення внаслідок захоплення поліцейської частини в Єревані. Про це повідомила Служба національної безпеки Вірменії (СНБ), пише ТАСС.

«Група озброєних осіб взяла в заручники обмежену кількість співробітників поліції. Для їх звільнення вони вимагають випустити Жирайра Сефиляна, заарештованого близько місяця тому за звинуваченням в організації групою осіб незаконного придбання, перевезення та зберігання зброї і боєприпасів», - йдеться в повідомленні.

Внаслідок нападу один поліцейський загинув, двоє поранені. В рамках заходів щодо припинення і зриву дій озброєних осіб на незаконно ізольованій ними території підрозділами спецназу звільнено двоє із заручників.

Група опозиціонерів вранці захопила полк патрульно-постової служби поліції і вимагає відставки влади Вірменії. Про це повідомили в прес-службі поліції республіки.

Прихильники арештованого 20 червня представника опозиції Жирайра Сефиляна, який звинувачується в організації злочинної групи, оголосили про "намір змінити ситуацію в Вірменії" через збройне повстання.

Читайте АСН в Google News