У Маріуполі виробляли будматеріали в підпільному цеху

01.06.2016, 11:07

У Маріуполі правоохоронці викрили підпільне виробництво будівельних матеріалів. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

«Так, до організації незаконного виробництва фальсифікованих клейких сумішей причетний 40-річний місцевий житель, а до реалізації 46-річний місцевий підприємець, через торгові точки якого реалізовувався виготовлений фальсифікат. Під час санкціонованих обшуків в цеху і на торгових майданчиках правоохоронці вилучили 10 тонн шпаклювальної суміші, більше 1,7 тонни клею різних торгових марок, паперову тару, обладнання для виробництва фальсифікату, документи, чорнові записи, товарні накладні, а також майже 300 тисяч гривень» , - сказано в повідомленні.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару) КК. Тепер зловмисникам загрожує покарання у вигляді штрафу від 170 тисяч до 255 тисяч гривень з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

Читайте АСН в Google News