Скадального заступника міністра Канцурака відсторонили від посади на час службового розслідування

28.04.2016, 16:00

Сьогодні, 28 квітня, міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак відсторонив заступника Віктора Канцурака від виконання обов'язків на час проведення службового розслідування. Про це повідомляє прес-служба Мінекології та природних ресурсів.

У Мінекології нагадали, що Віктор Канцурак 26 квітня звернувся до Семерака із заявою про проведення службового розслідування у зв'язку із заявами представників громадських організацій про можливі факти корупції.

«Відповідні документи були передані прем'єр-міністру України в установленому порядку», - повідомляє прес-служба відомства.

Семерак також зазначив на Facebook, що міністерство «звернулося до громадських активістів з проханням про надання фактів, які, на їхню думку, свідчать про корупційні діяння Віктора Канцурака».

«Ці матеріали будуть ретельно вивчені і перевірені в ході службового розслідування, процедуру якого я почав ще у вівторок. Про таке розслідування до мене як міністра звернувся сам Канцурак. На час перевірки його буде відсторонено й від виконання обов'язків», - написав Семерак.

Нагадаємо, що у вівторок Володимир Гройсман призначив заступника міністра міністра екології, який був фігурантом великого корупційного скандалу.

Читайте АСН в Google News