ГУР: З бюджету РФ на потреби терористів Донбасу виділили 800 мільйонів рублів

10.04.2016, 14:29

Головне управління розвідки Міністерства оборони України заявляє, що військово-політичне керівництво РФ продовжує виділяти з бюджету значні кошти для продовження підривної діяльності на тимчасово окупованих територіях сходу України. Про це повідомляє прес-служба відомства.

«Встановлено, що на початку квітня з бюджету РФ надійшло близько 800 млн російських рублів. З них 775 млн призначається для утримання тієї частини адміністративного апарату і силових структур т. зв. ДНР і ЛНР, де службу за контрактами з російською окупаційною владою проходять переважно місцеві жителі», - йдеться в повідомленні.

За даними розвідки Міноборони, ще 25 млн рублів призначені «для домінування російської пропаганди».

«На придбання телекомунікаційного обладнання для Донецького обласного радіотелевізійного передавального центру, станцій-ретрансляторів Тореза і Горлівки, а також для запуску проектів «цифрового мовлення» в н.п. Стаханов, Красний Луч і Чорнухине (на ці проекти передбачено 700 тисяч)», - доповіли в відомстві.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла про поранення чотирьох російських військових під Авдіївкою Донецької області.

Читайте АСН в Google News