У Києві метрополітен посилив заходи безпеки через теракти в Брюсселі

22.03.2016, 16:15

Столичний метрополітен посилив заходи безпеки у зв'язку з ситуацією через вибухи в Брюсселі. Про це «Аналітичній службі новин» повідомили в прес-службі Київського метрополітену.

«Київський метрополітен посилив заходи безпеки у зв'язку з ситуацією. Відповідно, здійснюються додаткові огляди станцій, також налагоджено співпрацю з правоохоронними органами. До того ж ми проводимо постійне інформування людей з приводу знайдених підозрілих предметів. Просимо у жодному разі до них не наближатися, одразу повідомляти черговим по станції, міліціонерам. І закликаємо людей чітко виконувати інструкції працівників у разі будь-яких позаштатних ситуацій», - розповіли в прес-службі.

За два роки надійшло 100 дзвінків про хибне замінування, була ситуація з задимленням на станції «Дружби народів» у січні. Відповідно, в столичному метрополітені відпрацювали процеси евакуації. Також у прес-службі повідомили про те, що постійно відслідковують ситуацію з терактами у світі.

«Ми бачимо, що було в Брюсселі, в Стамбулі. Ми відстежуємо всі ці ситуації. І одразу вживаємо заходів, а не чекаємо чогось, оскільки самі живемо в країні, де проводиться АТО і будь-які ситуації можуть виникнути», - наголосили в прес-службі.

Читайте АСН в Google News