Фейгін розповів, що лист Порошенка для Савченко - підробка

10.03.2016, 14:39

Адвокат українки Надії Савченко Марк Фейгін заявив, що лист, який отримала Надія нібито від Президента України Петра Порошенка, - підробка. Про це адвокат повідомив на своїй сторінці у Twitter.

«Щоб дискредитувати Надію у зв'язку із закінченням її сухого голодування, було передано підробленого листа Президента України для Наді», - написав Фейгін.

Він зазначив, що він і Генконсульство України стали «об'єктом досить безпардонної спецоперації» Росії. У плани Кремля входить дискредитація як самої Савченко та її адвокатів, так і українських держорганів.

«Я прошу вибачення в усіх, хто читав зазначеного листа. Ми є об'єктом оперативної розробки і мало що цьому можна протиставити... Просто зараз мій твіттер ламають», - написав у кількох постах адвокат.

Нагадаємо, що льотчиці Надії Савченко 21 березня в Росії винесуть вирок. Її звинувачують у вбивстві двох російських журналістів на Донбасі і в незаконному перетині кордону. Також із сьогоднішнього дня, 10 березня, Савченко відмовилася від свого сухого голодування, яке вона почала 4 березня, і почала пити воду.

Читайте АСН в Google News