У Києві жорстоко вбили підприємницю

10.03.2016, 13:58

У Києві невідомі жорстоко вбили жінку-підприємницю на очах у її дочки. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції в місті Києві.

«О 6:28 до чергової частини надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що в сусідній квартирі звуть на допомогу. За кілька хвилин на місці пригоди були правоохоронці. У квартирі знайшли побиту мертву жінку та її трьох неповнолітніх дітей. Молодші (чотирьох та шести років) спали, а 15-річна дівчинка стала свідком страшних подій», - ідеться в повідомленні.

У поліції попередньо встановили, що 46-річна жінка-підприємниця починала робочий день на світанку. Тому на неї напали в під'їзді і заштовхали в квартиру. У поліції зазначають, що зловмисників було двоє, на головах - балаклави. За попередньою інформацією, чоловіки били потерпілу по голові і вимагали назвати код від сейфа.

«Коли старша дівчинка прокинулася, її зв'язали, закрили в кімнаті і, погрожуючи, питали потрібну їм інформацію. Згодом забрали сейф і поспіхом залишили приміщення», - зазначили в поліції.

На місці пригоди працюють слідчо-оперативні групи Нацполіції. Правоохоронці досліджують місце злочину, опитують сусідів, розшукують можливих свідків. Відомості про пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте АСН в Google News