«МінСтець» розповіло про свої плани на 2016 рік

10.02.2016, 19:04

Міністерство інформаційної політики України представило план діяльності на 2016 рік під час прес-конференції в прес-центрі Кабінету Міністрів. Про це передає офіційний урядовий портал.

«МІП 2016 року працюватиме за чотирма ключовими напрямками - це розвиток інформаційного простору України, створення системи державних стратегічних комунікацій, інформаційна реінтеграція окупованих територій і тимчасово переміщених громадян та популяризація України та її цінностей у світі», - йдеться в повідомленні.

Радник Міністра інформаційної політики з питань стратегічних комунікацій Аліна Фролова також зазначила, що місія держави в цілому - це створення умов для розвитку суспільства.

«Ми бачимо місію Мінінформполітики у створенні умов для формування конкурентного і незалежного інформаційного простору України, заснованого на принципах і засадах громадянського суспільства та професійної спільноти, здатного до саморегуляції і саморозвитку, як гарантії запобігання впливу на незалежні засоби масової інформації і як необхідна умова розбудови незалежної демократичної держави Україна, а також популяризація наших цінностей у світі», - резюмувала Фролова.

Читайте АСН в Google News