«Правий сектор» відмовляється від участі в енергетичній блокаді Криму

08.12.2015, 11:05

Добровольчий український корпус «Правий сектор» припиняє свою участь в енергетичній блокаді Криму через розбіжності з Меджлісом кримськотатарського народу.

Як повідомляє прес-служба ПС, рішення Меджлісу про допуск ремонтників для відновлення енергопостачання за ЛЕП «Каховська - Титан» не було узгоджено з ДУК та іншими добровольчими батальйонами.

«Відновлення постачання електроенергії за однією з ЛЕП, яка безпосередньо веде на завод пропутінського олігарха Фірташа, трактується нами як черговий антиукраїнський крок нинішнього режиму й загравання з нашими ворогами деяких наших партнерів і союзників», - ідеться в повідомленні.

При цьому в ПС зазначили, що Росія концентрує значну кількість військової техніки та людських ресурсів неподалік кордону України, тому підрозділи, які брали участь в енергоблокаді, буде передислоковано до лінії розмежування з окупованим Кримом.

«За таких обставин «Правий сектор» припиняє свою роботу на блокаді в межах «Кримського майдану», натомість наші бойові підрозділи буде спрямовано на посилення бійців ВСУ, які обороняють українські рубежі на лінії розмежування з окупованим Кримом», - ідеться в повідомленні.

Читайте АСН в Google News